Muzikaal intermezzo

Een muzikaal intermezzo is een verrassend, boeiend samenspel van muziek en vertelling.

Ik laat u graag de mooiste muziek voor concert- en keltische harp horen, voorzien van korte vertellingen over de harp(en) en muziek die ik speel. De te spelen stijl en harp(en) bepaal ik in overleg met u. Dat kan een licht klassiek mini-recital op de grote concert harp zijn in uw eigen huiskamer, een verrassende binnenkomst bij een evenement/festival of een intiem kaarslicht-concert. Maar ook…Keltische muziek bij elke gang van diner of high-tea.

Graag denk ik met u mee om het muzikaal intermezzo vorm te geven. Er is veel mogelijk, ook (licht) versterkt spelen en buiten (mits beschermd tegen regen of felle zon).

” Om mij heen zit een gemengd gezelschap te genieten van een high tea. Met een klein belletje trek ik de aandacht. Ik vertel kort wat over de grote concertharp en speel een sprankelende ‘etude de concert’. Gevolgd verstilde Ierse ballade op de kleinere Keltische harp. Een folkoristische sage luidt het het volgende ritmische nummer in. Ik nodig de mensen uit lekker verder te kletsen. Tot de volgende gang!’

“het is een mooie nazomerdag. Ik stap met mijn Keltische harp in open boot, gevuld met publiek. De wind toverd klank uit de snaren en terwijl ik speel varen we door het Friese landschap. Onze bestemming is een klein eilandje in de natuur, waar festival SMUK plaatsvind.
Tussen de mooi verlichte bomen speel ik prachtige Ierse ballades voorzien van vertellingen”

Harpiste Nanja Bakker speelt Keltische muziek op kleine folkharp