Harples

Kinderen (vanaf 6 jaar)
Mooi meegenomen: een harp klinkt vanaf de allereerste noot al prachtig!

Stapje voor stapje leer ik je een wekelijkse privé- of duoles een ontspannen speeltechniek en goede zithouding. Er komen heel wat dieren voorbij in de eerste lessen!  Maar je leert ook naspelen op gehoor, zelf componeren & arrangeren en zelfs improviseren. En als je het leuk vindt, kun je meedoen aan de ensemble activiteiten, zoals een heus harp weekend en harporkest. Hoe dat klinkt? Luister maar eens naar: Flidias harporkest februari 2017

Je kunt in het het begin het beste een harp huren/huurkopen bij de De Zingende Snaar in Rhenen. Een 2e hands harp kun je vanaf 25 euro/maand huren, huurkoop van een nieuwe harp is iets duurder.  Op marktplaats kun je voor rond de 700-1000 euro een goede startersharp vinden, daar help ik je graag bij want er zijn ook een goedkope maar slechte harpen in de handel.

Starten als student/volwassene?
Ongeveer de helft van de leerlingen in de Harplespraktijk zijn volwassenen. Vaak met een lang gekoesterde wens op toch eens te beginnen met de harp. Of je hebt al een aantal jaren les gehad, maar bent in Wageningen komen wonen en je bent nog niet uitgeleer (tja, wie is dat ooit ;)).

De lessen voor volwassenen zijn bewust om de week; een relaxt tempo voor iedereen met een drukke agenda. Meestal duurt de les 45 minuten. Genieten van het harpspelen staat voorop en daarom zijn er geen verplichte voorspeelavonden e.d. Al ben je van harte welkom bij ahet zomerconcert, de kerst-inn, het volwassenen ensemble, externe workshops, concerten, de huiskamersessies en meer.

 

Flexibele lessen
Elke leerling krijgt toegang tot de digitale lesomgeving, met studionieuws, bladmuziek, cd-uitleen én digitale kalender. Je kunt hier zelf bijvoorbeeld je les verplaatsen als je een keertje niet kunt. Hartstikke handig!

Specialisaties
Pedaalharp (Bennekom, Arnhem), Electrische harp (Bennekom), Keltische harp, muziek uit Ierland, Schotland en Bretagne (alle locaties)

Leslocaties
Wageningen (maandag) , Bennekom (donderdag) , Arnhem (dinsdag, woensdag)

Tarieven
zie tabblad tarieven