voorbeeldceremonie

Ontvangst gasten

Terwijl jullie gasten binnenkomen klinkt verwachtingsvolle, romantische muziek. De harp is een echte sfeermaker!

Binnenkomst bruid(egom)

Het grote moment! De ceremoniemeester geeft mij een seintje en jij, de bruid, loopt naar binnen op het door jou gekozen nummer. Misschien wel de sprankelende harpversie van ‘daar komt de bruid’, of een voor jullie speciaal popliedje.

Ceremonie

Tijdens een stil momenten zoals het tekenen, werkt live-muziek erg goed. Ik zorg ervoor dat er muziek klinkt van de eerste tot laatste getuige, precies getimed. Ook tijdens het ringenmoment of als kort intermezzo kan harpmuziek erg mooi zijn. Bijvoorbeeld het nummer ’the nightinggale’ of peer gynt. Voor jonge ceremonie-deelnemers is het ook leuk een vrolijke disney-song te laten klinken, bijvoorbeeld als een kind de ringen komt brengen.

Vertrek

Bruid Selia

Na afloop van de ceremonie speel ik vrolijke, up-tempo muziek, een mooie en geleidelijke afsluiting. Wil je als bruid(egom) of bruidsmeisje/jongen met de harp op de foto, dat kan!

Receptie

Een mix van stijlen: vrolijk en romantische achtergrondmuziek. In blokjes van zo’n 20-30 minuten. Harpmuziek tijdens het aansnijden van de bruidstaart, het toosten, loslaten van duiven etc. maakt deze momenten nog feestelijker!